Το Messenger έχει το streak του Snapchat !

Το Messenger έχει το streak του Snapchat

Το Facebook δοκιμάζει μια έκδοση παρόμοιας λειτουργίας στο Messenger.

Το Messenger έχει το streak του Snapchat !Δεν είναι σαφές πόσο καιρό το κοινωνικό δίκτυο πειραματίζεται με το χαρακτηριστικό, αλλά μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι είδαν να εμφανίζονται στην εφαρμογή τους την Τετάρτη.

Το χαρακτηριστικό που δοκιμάζεται, το οποίο προτρέπει τους χρήστες να “δημιουργήσουν ένα streak με τον συνομιλητή τους” όταν μιλάνε με φίλους, μοιάζει πολύ με την έκδοση του Snapchat, ακόμα και στην ελεύθερη χρήση των emoji και σε έναν μετρητή που σας ενημερώνει για πόσο καιρό τρέχει το streak σας.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook Messenger, επιβεβαίωσε τη δοκιμή λέγοντας ότι ήταν ένας τρόπος να “βλέπετε με μια ματιά τα διασκεδαστικά γεγονότα που αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάτε”.

“Για παράδειγμα, μπορεί να εμφανιστεί ένας κεραυνός δίπλα στο όνομα ενός ατόμου με το οποίο έχετε μιλήσει για τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες ημέρες και ένας μετρητής θα σας υποδείξει πόσες συνεχόμενες ημέρες συζητήσατε. Μας ενδιαφέρει να δούμε αν οι άνθρωποι απολαμβάνουν αυτή τη διορατικότητα, αλλά δεν έχουμε καμία πρόσθετη πληροφορία για να μοιραστούμε ακόμα αυτή τη στιγμή”.

Παρόλο που το Facebook τοποθετεί το χαρακτηριστικό ως τρόπο για να βλέπουν οι χρήστες τα “διασκεδαστικά” γεγονότα που αφορούν τους φίλους του, είναι επίσης μία ακόμα, μάλλον κραυγ

λέα κλοπή, ενός χαρακτηριστικού του Snapchat με το ίδιο όνομα.

Τα streaks αποτελούν από καιρό ένα σημαντικό μέρος του Snapchat για πολλούς χρήστες, ιδιαίτερα για εφήβους που συχνά προσπαθούν να κρατήσουν τα streak τους εκατοντάδες ημέρες τη φορά. Είναι επίσης ένας από τους λόγους που οι χρήστες του Snapchat ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στην εφαρμογή.

Τώρα, φαίνεται ότι το Messenger που ψάχνει να δει αν μπορεί να αξιοποιήσει κάποια από αυτή τη δέσμευση, θέτοντας ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.